Ethem Tem Fotoğraf Sergisi, Taş Medrese’de açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından geleneksel hale gelen 5. Ethem Tem Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ödüllü fotoğrafların sergisi açıldı.

Atatürk’ün fotoğrafçısı Ethem Tem adına bu yıl beşincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ödüllü fotoğraflar, Zafer Haftası kutlamaları çerçevesinde Taş Medresede açılan fotoğraf sergisinde beğeniye sunuldu.

Atatürk’ün Kocatepe’de çekilmiş dünyaca ünlü fotoğrafının da sahibi olan Ethem Tem, Afyonkarahisar Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi iş birliğinde düzenlenen fotoğraf yarışmasıyla bir kez daha anıldı.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde açılan fotoğraf sergisiyle ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde Taş Medrese’de düzenlenen ödül törenine Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, Hakan Şeref Olgun, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Afyonkarahisar Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz ve il protokolü katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yarışmada dereceye giren fotoğrafçıları tebrik etti.Yapılan konuşmalarından ardından, Ethem Tem Jüri Özel Ödülü ile yarışmada dereceye giren fotoğrafçılar ödüllerini Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı,  Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner ’in elinden aldı.