Ruhi Sarı, Emine Ün, İlker Kalay ve Elif Çelik, Afyon’da oynadılar

Afyon’da Tiyatro Zamanı son hızla devam ediyor. Ünlü oyuncular Ruhi Sarı, Emine Ün, İlker Kalay ve Elif Çelik’in oynadıkları Başka Sen Yok Ki TED Afyon Koleji sahnesinde seyirci karşısına çıktı.

Bu sezonun yeni oyunlarından birisi olan Başka Sen Yok Ki ilk 3. gösterisi için Afyon seyircisi karşısına çıktı. Ünlü oyuncular Ruhi Sarı, Emine Ün, İlker Kalay ve Elif Çelik’in oynadığı 2 perdelik komedi oyunu Afyon seyircisinden tam puan aldı. TED Afyon Koleji sahnesinde yapılan gösteriye iş dünyasından bürokrasiye, öğrenciden siyasetçiye kadar her kesimden izleyici bir araya geldi.

Aforia Termal, Defnestetik, TED Koleji, BIG CHEFS sponsorluğunda yapılan tiyatro gösterileri Ömer Mazi tarafından organize ediliyor. 6 sezondur yapılan Tiyatro gösterileri ile Afyon’u bir tiyatro şehri haline getirdi. Mazi, “Afyon’da Tiyatro Zamanı diye yola çıkalı 6 yıl oldu. Bu güne kadar 60’a yakın oyun ve 400’e yakın oyuncu Afyon’a geldi. Bu sezonda bir birinden ünü oyuncuları Afyon seyircisiyle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.