Afyon’un önemli şirketlerinden Ayazini’ne büyük destek: İlk tuğla, Vali Çiçek’ten

Hafta sonunda da programlarına devam eden Vali Gökmen Çiçek, bu kapsamda ziyaretler ve incelemelerde bulunarak, şehrin yatırımlarını, yapılan projeleri ve çalışmaları yakından takip ediyor

AYAZİNİ’DE ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLECEK

Mistik havasını benzersiz doğasına, Friglerden kalma tarihi kalıntılara, Roma ve Bizans’tan kalma yapılarına borçlu olan Frig Vadisi’nin kalbi Ayazini Köyü’nde de incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, çalışmalardaki son duruma ilişkin yetkililerden bilgiler aldı. Sokak sağlıklaştırma çalışmaları, Karşılama Merkezi inşaatı ve yapılan diğer çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Çiçek, kısa sürede bitirilecek çalışmaların genel durumu, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalara ilişkin ayrıntılı bilgiler aldı.

İLK TAŞ VALİ ÇİÇEK’TEN

Ayazini’de Afyonkarahisar’ın köklü ve tanınmış firmalarının yatırımları da hızla devam ediyor. Gelincik Haşhaşella firması tarafından inşa edilen, içerisinde yöresel lezzetlerin satış ve ikramının yapılacağı, konuklar için uygulama atölyesinin yer alacağı, binanın ilk yapı taşını Vali Gökmen Çiçek koydu. Bina tamamlandığında turistler için önemli bir ihtiyacı karşılarken aynı zamanda uygulama atölyesi ile farklı bir deneyim imkanı sunacak.

KOLAYLI FRİGKÖY’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kolaylı Group tarafından inşa edilen yöresel ürün satış noktası, kafe ve restoran olarak hizmet verecek Kolaylı Frigköy’de de incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, inşaatın son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Kolaylı Frigköy’de Ayazini’ye değer katacak yatırımlardan birisi olacak ve gelen konukların yeme içme ile kısa molalar vermesi açısından önemli bir ihtiyaca hizmet verecek.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Her iki yatırımı incelemelerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Çiçek, “Afyonkarahisar’ın güçlü ve köklü markaları Ayazini Köyü’nde yaptıkları yatırımlarla bölgeye değer katıyor. İkbal ve Cumhuriyet firmalarının ardından Kolaylı ve Haşhaşella firmaları da heyecanla tamamlanmasını beklediğimiz yatırımlarına başladı. Kararlıyız. Birlikte başaracağız.” ifadelerini kullandı.