Afyonlu ünlü sanatçı Işın Karaca’nın talihsiz hayatı…

Ünlü şarkıcı Işın Karaca’nın, baba tarafından Afyonlu olduğu bilinir.

Işın Karaca, 1973 yılında Londra’da doğdu. Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca’nın ilk çocukları olarak dünyaya geldi.

Ancak, Işın Karaca’nın talihsiz bir çocukluğu var. Işın Karaca 3.5 yaşında iken babası Ali Büyükkaraca tarafından terk edilir ve bu tarihten sonra ikilinin arası açılır.

Peki, baba kız arasındaki bu talihsiz olaylar nasıl biter?..

6 Aralık 2011 tarihine dönelin…

Şarkıcı Işın Karaca’nın bir ay önce barıştığı babası Ali Büyükkaraca (61), dün son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Büyükkaraca, evli olduğu halde geçen eylül ayında eş aramak için bir evlilik programına katılmış, Işın Karaca ve menajerliğini yapan kardeşi Akın Büyükkaraca’yı hayırsız evlat olmakla suçlamıştı.

Bu olayın ardından erken doğum yaptığını belirten Işın Karaca ise yıllardır görüşmediği babasının alkol bağımlısı olduğunu söylemişti. Ancak Işın Karaca, bir ay önce Kuşadası’nda babasının rahatsızlandığını öğrendi.

Karaca, babasıyla barışmaya karar verdi ve kardeşiyle babasını İstanbul’a getirip bakımını üstlendi. Ancak Karaca, 2 gün önce hastanede yoğun bakımda olan babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Dün de yıllarca görüşmediği babasını gözyaşları içinde toprağa verdi. Büyükkaraca’nın Göksu Peksimetçi Salihağa Camii’nde yapılan cenaze törenine eşi Sedat Doğan’la beraber siyahlar içinde katılan Işın Karaca’nın ağlamaktan gözlerinin şiştiği görüldü.