Mavi Gri, ANS Kampüsünde sahne aldı

Büyük Taarruzun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in destekleriyle Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından düzenlenen AKÜFEST’in final konserinde Rock müzik grubu Mavi Gri hayranlarıyla buluştu.”Ben Sende Yandım, Mavi, Altüst Olmuşum” gibi beğenilen şarkılarıyla hayran kitlesini genişleten alternatif rock müzik grubu Mavi Gri, Afyonkarahisar’da sahne aldı.

“FİNALLER ÖNCESİ MORAL OLDU”

Belediyemiz tarafından ANS Barış Manço Konser Alanı’nda düzenlenen konser, renkli görüntülere sahne oldu. Gurubun söylediği şarkılarla coşan gençler unutulmaz bir gece yaşadı.

Konser sonunda gençlere seslenen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Üniversitedeki Kulüp Başkanı temsilcisi arkadaşlarla biraraya geldik. “Etkinliklerde bize destek olur musunuz” dediler. Bizde her daim yanınızdayız, sizi mahcup etmeyeceğiz” dedik.

İnanıyorum ki konser, finaller öncesi sizlere moral ve motivasyon oldu. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş ise AKÜ FEST’e desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.