Afyon’da Aşık Sefai ve Ali Kınık coşkusu

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘’Adım adım 2023, Kocatepe Gençlik Konseri”nde  Aşık Sefai ve Ali Kınık ülkücülere muhteşem bir gece yaşattı.

Binlerce kişini katıldığı konser’de konuşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Ben ülkücüyüm, davamın hizmetindeyim diyen herkes için, gün birleşme günüdür, gün gönül seferberliğinde ben de varım deme günüdür” dedi.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘’Adım adım 2023, Kocatepe Gençlik Konser”ine Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimi, MHP KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nersin Çelikbilek, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve yönetimi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, MHP İlçe ve Belde başkanları, MHP İlçe ve Belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, Kamu-sen’e bağlı sendika başkanları, asenelar, ülkücüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program Afyonkarahisar Belediyesinin mehteran takımının gösteri ile devam etti.

Aşık Sefai ve Ali Kınık rüzgarı esti
Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişinin katıldığı konserde Aşık Sefai ve Ali Kınık rüzgarı esti. Konsere katılanlar, sanatçıların seslendirmiş olduğu türkülere telefon ışıklarını yakarak ve söyleyerek eşlik ettiler.

 

BASIN BÜLTENİ